inkl. mva. ekskl.frakt
NOK 0,00
mva. NOK 0,00
Meny
Handlekurv
Søk
Personvern
Kontakt oss
Vilkår og betingelser
Ã…pningstider
M20 er en klassisk overgjærende gjærstamme som passer for å brygge tysk weizen. Den har en lav flokkuleringsevne, noe som gjør den ideell for øl som tradisjonelt sett skal serveres tåkete. Den produserer tørr øl med en myk munnfølelse, samt stiltypiske banan-aktige estere og fenolske krydderaromaer.
M20 er en klassisk overgjærende gjærstamme som passer for å brygge tysk weizen. Den har en lav flokkuleringsevne, noe som gjør den ideell for øl som tradisjonelt sett skal serveres tåkete. Den produserer tørr øl med en myk munnfølelse, samt stiltypiske banan-aktige estere og fenolske krydderaromaer. Gjærstamme: Saccharomyces Cerevisiae Foretrukket gjæringstemperatur 18-30°C Utgjæring: 70-75 Flokkulering: Lav Anbefalt temperatur er 18-24 °C, men kan gjæres opp til 30 °C om man ønsker en overdreven esterproduksjon.
Trykk ENTER for å søke