inkl. mva. ekskl.frakt
NOK 0,00
mva. NOK 0,00
Meny
Handlekurv
Søk
Personvern
Kontakt oss
Vilkår og betingelser
Åpningstider
Barth Haaze X 1.0Barth Haaze X er nok et fantastisk samarbeid med selveste David Kerr fra Barth Haas, som også er kjent som tidligere brygger hos anerkjente Northern Monk. Dette fresh wort kit’et er en juicy, tropisk deilig NEIPA med rause mengder Mosaic og Azacca. Humlene er valgt ut på bakgrunn av sitt herlige samspill i en balanse vi tror alle vil elske!Barth Haaze fresh wort kit er brygget med store mengder av malttypen low color golden promise, og er ferdig vannjustert etter korrekt NEIPA-stil. Det er brukt litt laktose og maltodekstrin for sødmebalanse og fylde.
FRESH WORT KIT! - Til deg som vil brygge godt øl, men ikke har tid eller plass til allgrain brygging. Vi har nå gleden av å presentere en helt ny serie med produkter for det norske markedet. Her har vi kort forklart brygget ølsettet for deg, slik at du kun trenger å gjære og tappe ølet. Barth Haaze X 1.0 Barth Haaze X er nok et fantastisk samarbeid med selveste David Kerr fra Barth Haas, som også er kjent som tidligere brygger hos anerkjente Northern Monk. Dette fresh wort kit’et er en juicy, tropisk deilig NEIPA med rause mengder Mosaic og Azacca. Humlene er valgt ut på bakgrunn av sitt herlige samspill i en balanse vi tror alle vil elske! Barth Haaze fresh wort kit er brygget med store mengder av malttypen low color golden promise, og er ferdig vannjustert etter korrekt NEIPA-stil. Det er brukt litt laktose og maltodekstrin for sødmebalanse og fylde. Stil: New England IPA Alkoholprosent: ca. 6%. IBU: ca. 50 – over middels bitter. Farge: 9 EBC - halmgul Inneholder ferdig brygget vørter for 20 liter øl Instruks: Hell vørter over i gjæringskaret ditt Topp opp med rent vann til 20 liter totalt volum. Tilsett gjær Sett på lokk og gjærlås Følg den medfølgende veiledningen med tanke på anbefalt gjæringstemperatur og tilsetning av humle Inkludert: Gjær: Lallemand LalBrew New England Tørrhumle: Mosaic og Azacca Gjæres på ca. 20°C. Tørrhumle tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene. Tilsett 6g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 14 dager før settes kjølig. CO2 volum på fat: ca 2,3
Trykk ENTER for å søke