Velkommen til gards!VI GJØR DET
VI ELSKER MEST!

Borrebrygg ønsker å være best på opplevelsesbasert handel, både i vår nye gårdsbutikk og på nett.

https://borrebrygg.no/wp-content/uploads/2020/04/Erling-i-butikken.jpg
Derfor vil vi tilby mer innhold og flere aktiviteter for våre kunder.

Borrebrygg AS er tuftet på passion for å brygge øl og kunnskap om ulike råvarer og prosessen.

Det er i møte med andre hjemmebryggere, både erfarne og nybegynnere, vi ser at det er et stort behov hos kundene å kunne komme til butikken for en god ølprat.

Borrebrygg vil tilby kundetreff hver torsdag fra kl 15-19. Tema vil variere med alt fra ølsmaking, nye oppskrifter, nye øltyper, alkoholfritt, demo med brygging, for å nevne noe.

Torsdagstreffene blir i hovedsak åpne for alle, og man kan komme og gå når man ønsker. Inntil videre vil dette være utendørsarrangementer, der vi tar hensyn til smittevernkrav.

Ved spesielle anledninger blir det påmelding for et begrenset antall. Der vil vi kunne gå mer i dybden på ulike tema, med seminar, bryggekurs eller hjemmebrygger-konkurranser.

Alle aktiviteter blir kommunisert her på hjemmesiden og via sosiale medier og nyhetsbrev.

Hvorfor legger vi ned nettbutikken?

Å skulle drive en nettbutikk, krever altfor store ressurser i form av varelager, logistikk og mannskap, dersom man skal kunne konkurrere med de store aktørene i markedet.

Derfor har vi brukt litt sunt bondevett, og valgt å prioritere å bli god på noe de store nettbutikkene ikke kan tilby.

De fleste kundene til Borrebrygg har et forhold til butikken – og Halvard spesielt.

Vi har tro på at et utvidet aktivitetstilbud i og rundt butikken vår på Buggegården, kan gi dere en bedre opplevelse, mer kompetanse og bedre tilbud ved at vi frigjøres til å bruke all vår lidenskap og tid på opplevelsesbasert handel.

Skreddersydd tilbud

Det vil fortsatt være mulig å finne gode tilbud, bli inspirert av nye produkter eller søke etter det du trenger for å brygge øl.

Forskjellen er at du vil finne det vi selger i butikken, nemlig de viktigste råvarene for å kunne brygge en av dine favorittoppskrifter. Og så kommer vi til å kutte ut alt du egentlig ikke trenger.

Likevel vil vi kunne skreddersy tilbud og levere alle slags produkter på bestilling, så lenge vår leverandør kan skaffe det.

Alle bestillinger i «nettbutikken» vår vil bli sendt som epost til post@borrebrygg.no, og varene hentes i butikken.

I helt spesielle tilfeller, vil det være mulig å få tilsendt en bestilling, mot et administrasjonsgebyr og tillegg for frakt.

https://borrebrygg.no/wp-content/uploads/2020/04/Erling-Kristensen-Borrebrygg.jpg

IKKE GÅ GLIPP AV NOE!

Meld deg på nyhetsbrev fra Borrebrygg!