• Hjem /
  • BB 60 Automatic

Product was successfully added to your shopping cart.

Detaljer

Beer Brew 60

- en bryggemaskin med alle funskjonene en hjemmebrygger trenger uten å betale en formue.

Brygge-kontrollenheten er svært enkel i bruk og automatiserer bryggingen; Fyll på vann og trykk på ON/OFF-knappen for å begynne å brygge med standard innstillinger. Kontrolleren viser relevant informasjon på skjermen, og den gir et lydsignal ved begynnelse og slutt for hver av de tre fasene i bryggeprosessen: mesking, utvasking og koking. Under bryggingen kan både temperatur, tid og effekten på varmeelementene endres. Bryggeenheten kommer med innebygget pumpe og et dusjhode montert i lokket som gjør sirkulering av vørter og opprettholdelse av jevn temperatur svært enkel. Pumpen startes og stoppes via en egen knapp. I tillegg følger det med et whirlpool-rør som kobles til pumpen og som kan benyttes etter at kokeperioden er over. Med whirlpool-røret går nedkjølingen svært raskt.

Whirlpool-effekten kan også benyttes til en hopstand, dvs ved tilsetning av humle etter at kokeperioden er over: avkjøl vørteren til ca 85°C, stopp nedkjølingen, tilsett humlen mens whirpoolingen fortsatt pågår, vent litt (typisk 15 til 60 minutter), fortsett deretter nedkjølingen. Hopstand-metoden bidrar til å gi ølet mer humle-smak.

Velg mellom å brygge med silkar eller silbunn; begge deler følger med.  Mange bryggere vil foretrekke å benytte silkar. Men merk at silkaret med våt malt kan veie opp mot 25kg (modell 30) eller 45kg (modell 60) når silkaret skal løftes opp, for skylling og avrenning. En løfteanordning kan derfor være nødvendig.

Brygging med silbunn gir plass til mer malt og gir vanligvis også et høyere utbytte. Begge metodene tar ca like lang tid.   

Utover det som er nevnt over er følgende inkludert når du kjøper en Beer Brew Automatic™ - kjølespiral med koblinger for vannslange - modell 60: rørespade Merk at kontrolleren ikke har innebygget klokke, men beregner og teller ned gjenværende tid basert på sykluser i programvaren. Det vil derfor forekomme noe tidsavvik (opp mot 5 minutters forsinkelse pr time). Normalt vil dette være uten betydning for sluttresultatet, men benytt gjerne en separat timer om ønskelig. Temperatursensoren er festet i bunnen av kokekaret. Under nedkjøling vil protein- og humlerester (trub) legge seg på bunnen og fungere som isolasjon mellom sensoren og vørteren som kjøles. Temperaturangivelsen i displayet vil derfor være høyere enn den faktisk temperatur i vørteren, særlig mot slutten av nedkjølingen. Benytt gjerne et separat termometer for å kontrollere temperaturen i vørteren.

Beer Brew 60

- en bryggemaskin med alle funskjonene en hjemmebrygger trenger uten å betale en formue.

Brygge-kontrollenheten er svært enkel i bruk og automatiserer bryggingen; Fyll på vann og trykk på ON/OFF-knappen for å begynne å brygge med standard innstillinger. Kontrolleren viser relevant informasjon på skjermen, og den gir et lydsignal ved begynnelse og slutt for hver av de tre fasene i bryggeprosessen: mesking, utvasking og koking. Under bryggingen kan både temperatur, tid og effekten på varmeelementene endres. Bryggeenheten kommer med innebygget pumpe og et dusjhode montert i lokket som gjør sirkulering av vørter og opprettholdelse av jevn temperatur svært enkel. Pumpen startes og stoppes via en egen knapp. I tillegg følger det med et whirlpool-rør som kobles til pumpen og som kan benyttes etter at kokeperioden er over. Med whirlpool-røret går nedkjølingen svært raskt.

Whirlpool-effekten kan også benyttes til en hopstand, dvs ved tilsetning av humle etter at kokeperioden er over: avkjøl vørteren til ca 85°C, stopp nedkjølingen, tilsett humlen mens whirpoolingen fortsatt pågår, vent litt (typisk 15 til 60 minutter), fortsett deretter nedkjølingen. Hopstand-metoden bidrar til å gi ølet mer humle-smak.

Velg mellom å brygge med silkar eller silbunn; begge deler følger med.  Mange bryggere vil foretrekke å benytte silkar. Men merk at silkaret med våt malt kan veie opp mot 25kg (modell 30) eller 45kg (modell 60) når silkaret skal løftes opp, for skylling og avrenning. En løfteanordning kan derfor være nødvendig.

Brygging med silbunn gir plass til mer malt og gir vanligvis også et høyere utbytte. Begge metodene tar ca like lang tid.   

Utover det som er nevnt over er følgende inkludert når du kjøper en Beer Brew Automatic™ - kjølespiral med koblinger for vannslange - modell 60: rørespade Merk at kontrolleren ikke har innebygget klokke, men beregner og teller ned gjenværende tid basert på sykluser i programvaren. Det vil derfor forekomme noe tidsavvik (opp mot 5 minutters forsinkelse pr time). Normalt vil dette være uten betydning for sluttresultatet, men benytt gjerne en separat timer om ønskelig. Temperatursensoren er festet i bunnen av kokekaret. Under nedkjøling vil protein- og humlerester (trub) legge seg på bunnen og fungere som isolasjon mellom sensoren og vørteren som kjøles. Temperaturangivelsen i displayet vil derfor være høyere enn den faktisk temperatur i vørteren, særlig mot slutten av nedkjølingen. Benytt gjerne et separat termometer for å kontrollere temperaturen i vørteren.

Tilleggsinformasjon

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

  1. Bli den første til å vurdere dette produktet

Skriv din egen omtale

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

BB 60 Automatic

Bli den første som omtaler dette produktet

Availability: På lager

9 000,-

På lager (1 - 2 dager)

 

Fri frakt over kr 1000,-

Gjelder alle post i butikk pakker opp til 35kg

Alle hjemleveringer fastpris kr 299,-

 

Gratis knusing av malt

Gjelder alle malttyper vi har i vårt sortiment

 

Kjøp nå - betal senere

Trygg & enkel betaling