14 dagers åpen kjøp

Rask levering

Fri frakt fra kr. 1500

Info: Fysisk butikk har feriestengt - nettbutikken er åpen i hele sommer

Den fysiske butikken vår holder feriestengt i uke 28, 29 og 30. Fortvil ikke, nettbutikken er åpen og mail- og nettordre betjenes! Det må bare påregnes noe lengre leveringstid enn normalt. Husk at vi har Hentebua med tilgang døgnet rundt for dere som bestiller og vil hente selv. God sommer!

Lallemand Voss Kveik 11g

59 kr

Kun 1 på lager

LalBrew® Voss-stammen ble utviklet fra Sigmund Gjernes (Voss, Norge), som har opprettholdt denne kulturen ved bruk av tradisjonelle metoder siden 1980-tallet og generøst delte den med det bredere bryggesamfunn.

Anbefalt gjæringstemperatur er mellom 25-40°C med et optimalt område på 35-40°C. Svært rask gjæring oppnås innenfor det optimale temperaturområdet, med full utgjæring som vanligvis oppnås i løpet av 2-3 dager.

Smaksprofilen er konsistent i hele temperaturområdet: nøytral med subtile fruktige noter av appelsin og sitrus. Flokkulering er veldig høy noe som bidrar til et klart øl uten filtrering eller bruk av prosesshjelpemidler.

Produktnummer: 80368 Kategorier: , ,